Aitoa karjalanpaistia ja juureskakkua
Thetki
Thetki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 400 g keittonautaa
  • 500 g patakaritsaa (luullista)
  • 500 g possua
  • 2 palaa häränhäntää, n. yht. 400g)
  • 90 asteisessa uunissa
  • 6 tuntia Toinen tapa luiden kanssa
  • 5 porkkanaa 6 – 8 perunaa (voit käyttää myös naurista, lanttua…)
  • 2 palsternakkaa 2 munaa
  • 2,5 dl raastettua juustoa (emmental, tai muu kova juusto)
  • 100 g voita
  • 1 puntti persiljaa
  • 1 tl suolaa
  • valkopippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.