Jouluillalliselle tein versioinnin aiemmista minitähtitortuista. Suolaisiin täytteisiin on mahdollisuuksia vaikka millä mitalla, mutta päädyin tällä kerralla vuohenjuustosta, aurinkokuivatusta tomaatista tehtyyn tahnaan
Nyt on hehkutettava hillittömän iloisena, että koekeittiöstä valmistui ekalla yrittämällä niin hyvä ja yksinkertainen alkupala, että on ihan pakko osallistua reseptikilpailuun
Kesäiset juhlat edessä ja jotain pitäisi keksiä tarjolle. Eipä hätää. Tästä alkaa kolmiosainen sarjamme juhlavista tarjottavista, jotka syntyvät kohtuullisella vaivalla suuremmallekin porukalle
Kesäkurpitsa jakaa meidän perheen leiriin niin, että kannattajista ei löydy muita itseni lisäksi. Muutamiin juttuihin saan sen ujutettua niin, että se maistuu muillekin
Tiedättehän ne tuorejuustolla ja kylmäsavulohella täytetyt rieskarullat. Yleensä niitä tarjotaan kuplivan juoman kera alkupaloina tai sitten buffetpöydän pikkupalana
Perinteisesti ranskalaisen joulupöydän alkupaloihin kuuluvat tuoreet osterit, jotka tarjoillaan yksinkertaisesti ruisleivän, voin ja sitruunamehun tai viinietikkaisen punasipulin kera
Erilaiset täytetyt ja rapeaksi paahdetut leivät ovat joka kesäinen herkkumme. Leivät paahdetaan joko grillissä tai uunissa ja päälle pirskotellaan oliiviöljyä
viinapöydästä (brännvinsbord), joka koostui viinasten lisäksi pienistä alkupaloista sisältäen ainakin voita, leipää, silliä ja juustoa, mutta myös savulohta, makkaroita ja leikkeleitä tarjoiltiin
Juhlakausi lähestyy. Tässä monikäyttöinen ja erittäin maukas täytetty kanarulla, josta voi leikata paloja salaattiin, alkupalaksi paahdetun patongin siivun päälle tai sitten tehdä muodikas subi
Talviaikaan yrttitarjonta jatkaa kukoistamistaan. Markkinoilla on erilaisia egean yrttejä kasoittain, Alaybeyn metroaseman vieressä olevien torimummojen pöydät notkuvat voikukasta, villi fenkolista ja nokkosista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.