-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. K. a. h. d. e. n. k. u. p. o. j. l. i. m. 1. ,. 5. t. T. ä. y. 0. 9. r. v. s. (. 2. ). B. b. '. 6. V. /. x. g. c. ö. L. 3. P. 4. D. +. S. w. F. M. 8. E. N. J. A. H. O. R. …. ". ”. d l. t l
Marinointi tapahtuu vasta paistin ollessa valmis jolloin lihasyyt ovat lämmön vaikutuksesta valmis imemään itseensä todella suolainen ja mausteinen vesi- tai marinadiseos
Helppoja ohjeita lisää, nämä onnistuu varmasti jokaiselta ja mikäli hevosenliha ei miellytä tai sitä ei ole saatavilla, voi käyttää ihan hyvin hirvenlihaa/sikanautaa ym
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. M. a. r. s. i. p. n. k. o. t. e. d. v. l. m. u. 2. J. ä. y. H. h. j. D. V. S. N. ,. E. L. ö. T. 1. /. 0. 9. x. 4. 7. c. A. (. P. ). F. ’. I. %. K. 5. g. 6. ”. O. z. 3
-. -. -. V. i. m. e. v. k. o. n. l. p. u. a. r. s. M. t. ä. h. d. T. ,. j. A. K. y. ö. N. D. S. P. (. g. →. ). H. 1. 3. 5. E. 6. J. O. 0. ½. I. 2. L. 4. ) l. k g
Linssilinjalla jatketaan - otetaan nyt sitten kaikki irti tästä teemavuodesta. Linsseistä saa kuitenkin yllättävänkin lihaisan rakenteen - kokeile vaikka
Yli 60 vuotta myöhemmin Hasselbackenin hotelli-ravintola on yhtä paikallaan siinä Djurgårdenin vieressä ja tämä peruna löytyy listalta, yhtenä sen klassisimmista annoksista. Lisukkeena 4-6 hengelle. Paista koosta riippuen vielä toiset 25 - 35 minuuttia, kunnes perunat ovat läpeensä kypsiä ja pehmeitä. 4-6 hengelle
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.