Savustettu ankanrinta kuulosti houkuttelevalta. Tänä kesänä otin itseäni niskasta kiinni, ja päätin viimeinkin kokeilla jonkun muun kuin kalan savustamista
O. l. e. n. v. a. m. i. s. t. u. k. r. p. h. o. y. ä. ,. j. T. M. f. d. ". (. ). A. b. 4. 2. ~. 1. 3. ö. P. 5. 0. g. c. V. H. L. -. 8. K. S. W. N. R. ) l. t l
Kuivaa ankanrinnan pinta ja nosta lihat kuumaan paistinpannuun nahkapuoli alaspäin. Ruskista molemmat puolet ja nosta ankanrinnat alumiinifolioon päälle
T. ä. m. k. e. s. r. u. o. a. n. h. j. t. i. p. R. A. v. l. y. ö. d. K. ,. f. E. L. C. B. -. 5. S. 4. V. x. 3. 0. g. /. 1. (. ). P. 6. 8. O. F. 2. *. ô. b. ü. s l
Tällä kertaa herkutteluun valikoitui lahjaksi saadun DeliCarrd kortin ankanrinta. Syksy on ollut vaihteleva iloineen ja suruineen mutta rankka monessakin mielessä
Ankanrinnan valmistaminen on yllättävän helppoa ja palkitsevaa. Kuohkea ja täyteläinen appelsiinilla maustettu hollandaisekastike kruunaa ateriakokonaisuuden
V. i. m. e. k. s. u. n. l. a. t. o. h. r. v. ä. f. ,. j. p. ö. N. y. J. E. H. I. R. U. L. K. O. P. A. S. T. 5. 0. g. 1. 8. 4. -. d. C. B. F. D. Ä. 2. 3. M. /. d l. t l
T. a. s. p. ä. r. h. t. i. m. n. l. v. u. o. P. e. j. y. ö. k. S. M. E. g. O. d. B. A. L. I. C. -. N. K. V. Ä. R. U. 2. 1. 5. b. c. ,. 0. G. 3. f. Y. m l
M. i. n. ä. o. l. e. k. y. t. K. a. u. p. h. 2. 4. v. j. d. m. s. ö. ,. r. V. T. /. H. S. R. f. -. b. g. A. (. ). L. N. 6. 8. 0. 1. +. c. 5. J. €. P. t l
Saksanhirven liha on hienosyistä, ja erittäin mureaa. Puolukka-karpalokastike. Herkkutatti-sipulipaistos ja puolukka-karpalo kastike tuovat riista-annokseen metsäisiä makuja, ja aldenteksi kypsennetyt timjamiporkkanat mukavaa purutuntumaa
Ankanrinta on aina hyvä idea, ainakin näin omasta mielestä. Ja joulu ei ole mitenkään poikkeus. Tosin hieman jouluisia makuja on hyvä saada tässä tapauksessa rinnalle
Poron sisäfileetä, maa-artisokkapyreetä, paahdettuja kasviksia jakarpalokastiketta. Hän on toiminut mentorinani monessakin ruokaan liittyvässä jutussa ja viime viikonloppuna päästiin taas pitkästä aikaa yhdessä keittiöön
Ankanrinta. Pakkaseen ostamani ankanrinnan kanssa halusin kokeilla taas jotain uutta kivaa kastiketta, ja päädyin kokeilemaan Joanna Farrowin Maailman parhaat kastikkeet -kirjasta löytämääni karpalo-appelsiinikastikkeeseen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.