K. o. k. e. i. l. n. j. ä. r. a. t. h. d. s. Y. v. u. ,. O. p. ö. y. E. F. c. b. G. &. -. m. J. N. I. S. T. U. L. /. w. g. f. _. =. 1. 0. 5. 4. 7. 8. 9. 3. %. B. 2. A. 6. D. P. R. M. H. (. ). '. z. W. x. C. B %. A %. o g
Ohjeen mukaan suolasin ja pippuroin leikkeet molemmin puolin leikkuulaudalla. Alunperin suunnittelin kolmen ruokalajin kokonaisuuden kuudelle, mutta kun nuorisolle ilmaantui muuta tekemistä täksi päiväksi, tein hieman yksinkertaisemman version eli pelkät annokset kahdelle
Kaikenlaista on ehtinyt tapahtua, ja vauhti taitaa vastedes vain kiihtyä. Koska ihmeekseni havahduin siihen, että Vappua juhlitaan jo viikon kuluttua, päätin jakaa pääsiäisenä testatun ruokaohjekombon
Hollandaisea en ole tehnyt koskaan aiemmin japarsaakin keitellyt kerran tai kaksi. Kaveriksi valikoitui äärimmäisen tavalliset uunilohi ja hollandaisekastike
R. a. p. e. h. d. t. u. n. k. i. l. s. y. ä. m. r. o. v. f. j. D. c. ,. ö. T. E. H. g. U. F. K. J. S. N. A. Ä. V. M. P. b. 2. L. ½. 1. -. 4. O. 0. B. 6. 5. C. t l. d l
Mausta suolalla ja mustalla pippurilla sekä halutessasi valkosipulilla ja rosmariinilla. Delicardin lahjakortti tuli tuossa taannoin käytettyä, tilaamalla ankkaa
Sulata voi ja anna sen kiehahtaa. Kun nyt taas parsaa on tarjolla, piti kokeilla tehdä perussetti näistä vihreistä herkuista pannulla paistettuna yhdessä hollandaisekastikkeen kanssa
A. l. u. s. a. o. i. n. k. p. t. e. j. h. r. v. ä. y. m. /. E. ,. ö. R. T. -. N. d. (. b. g. C. ). J. P. M. f. O. L. w. 4. 5. Ä. K. 1. 2. H. S. B. D. í. I. 7. 0. V. 8. 3. ". =. '. z. F. Z. G. c. d l. r k
Tämä syötiin levittämällä kastiketta rieskaa muistuttavan leivän päälle, sitten ankkaa sekä kurkkua ja kevätsipulia, tässä tapauksessa ruohosipulia ja sitten vain kääräistiin ja naustiskeltiin
J. o. s. j. k. u. n. h. m. a. t. l. i. e. ä. ,. r. p. y. v. T. d. ö. K. P. N. U. (. 4. ). 1. g. f. 3. -. *. 7. 5. 2. S. M. L. 0. H. R. &. /. V. E. O. A. 8. W. Y. k g. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.