OHJEET. 1. sekoita huoneen lämpöinen voi ja sokeri seokseksi ja lisää kananmuna. 2. sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne sekoittaen taikinan sekaan
Kannattaa unohtaa ne epämääräiset ja lukuisia e-aineita sisältävät kuivat käkkyräliemikuutiot ja siirtyä näiden korkealaatuisten annosliemikuutioiden käyttäjäksi, joita omissakin kilpailuresepteissäni käytin
L. a. u. r. C. l. d. e. n. t. o. i. j. ä. k. -. s. U. p. P. m. A. v. h. f. K. ,. J. ). S. y. ö. O. M. N. H. T. E. 1. 4. g. 5. 2. 0. V. I. R. Ä. F. (. 6. 8. /. 3. k g. d l. t l
S. a. i. m. e. t. y. ö. p. k. l. v. u. o. n. j. h. s. D. c. r. d. K. ,. ä. O. ô. (. ). P. I. b. -. V. L. A. H. g. C. f. M. E. T. F. 2. 0. 1. G. 7. 5. R. B. 3. â. J. 6. 8. 4. N. G r. d l
Sekoita kanafileet ja marinadiaineet keskenään ja anna maustua. ½ dl maissitärkkelystä. Sekoita puoli desiä maissitärkkelystä marinoituihin kanoihin ennen paistamista
Anna hyytyä jääkaapissa ainakin muutaman tunnin ajan. Kun tässä on nyt tullut leivottua vain kodin ulkopuolelle ja vieraille, niin päätin viime viikonloppuna leipoa jotakin myös kotiin omalle perheelle
Jos haet suoraa korviketta niille aidoille kanasta valmistetuille kanansiiville, niin suoraa verrannollista makua saati koostumusta ei kannata edes odottaa, koska tämä on kukkakaali ja se on kana = ei yhteyttä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.