Voitin joskus viime vuoden puolella Instagramin kautta ilmaisen Komero-ruokakassin. Pienen hämmingin ja selvittelyn jälkeen sain vihdoin valitsemani kassin kotiinkuljetettuna pari viikkoa sitten
Tunnustus. olen kenties maailman epäjärjestelmällisin ihminen. Vaikka olenkin tehnyt monia tietoisia parannuksia kuluneiden kuukausien (ja vuosien) aikana, paljon parannettavaakin on, etenkin ruokapuolella
Lasten kanssa vietin reilun viikon mummin kanssa mökillä Hämeessä. Hyttysiä oli aivan järkyttävät määrät, joten pienimmän pirpanan kanssa pysyteltiin aika paljon sisällä ja tuli loihdittua myös herkkuja (järkyttävät määrät) kun oli lapsenvahti apua tarjolla
Ensikokemukseni paholaisenhilloon on ollut mustaakseni Rosson vuohenjuustobroileri annoksessa. Ja vuohenjuuston seuraksi se sopiikin melkein kuin nenä päähän, mutta myös käyttöä sille löytyy myös grillatun ruuan kanssa
Viikonloppuna bongasin ruokaohjemapeistani kokeilemisen arvoisen pähkinäsämpylöiden ohjeen. Keli ei sinänsä ole paras mahdollinen leipomiseen, mutta hiljalleen kiristyvä pinna vaati taikinaterapiaa
Tämä Pirkasta löytynyt jälkiruokaohje on odottanut testaamista jo jonkin aikaa. Olisi kyllä kannattanut tehdä jo aikaisemmin, sillä tämä oli aivan ihanaa
Kreikkalainen papukeitto, fasoláda, on arjen täyttävää kasvisruokaa parhaimmillaan. Ota härkää sarvista ja tutustu iki-ihaniin papuihin vaikka tekemällä fasoládan, papukeiton pakkaspäivien herkuksi
Tutustuin vadelmavinegrettiin ensimmäisen kerran Tallinnan loistavassa Vegan restoran V. ssä (Jos muuten liikut Tallinnassa päin, kannattaa ehdottomasti käydä - ruoka on todella hyvää ja siitä ovat tykänneet myös lihansyöjät)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.