Kaikki alkoi siitä, kun esikoisen piti viedä luokan kioskia varten leivonnaisia myytäväksi. Niinpä niin – onneksi vasta kaksi vanhinta lasta on varsinaisesti leivontaiässä
L. i. h. a. p. u. l. s. t. o. n. k. r. j. e. v. d. ä. m. ,. y. ö. f. -. M. H. S. V. T. J. 8. 0. g. A. E. I. O. b. (. P. ). 1. 5. 2. /. c. =. U. ". *. K. 3. N. w. Ä. R. d l. t l
O. l. e. t. k. o. h. u. m. a. n. ,. ä. S. i. (. j. v. s. y. ö. ). r. J. d. g. c. p. P. I. V. R. -. K. ". D. b. H. N. W. '. â. T. f. 2. 0. 3. 1. ½. L. M. A. /. E. C. Y. Å
Säilöntä on palkitsevaa ja kun säilöt itse, tiedäti, mitä säilykkeesi sisältävät. Pektiini on hyydyttävää ainetta, jota on luonnostaan puolikypsissä hedelmissä ja marjoissa
Tämä on se käristysliha, jota ravintolat eri puolilla Lappia käyttävät. Käristys on syntynyt olosuhteiden ohjaamana kun talviaikaan poro teurastettiin, ensimmäisestä ateriasta yli jäänyt liha jäätyi pakkasessa
Kyseisestä päivästä varsinkin tietyt hetket piirtyvät edelleen mieleeni selkeinä. se, kun istuin Fiumicinon lentokentällä palmun katveessa matkalaukkuni päällä opiskelukaupunkiini Perugiaan menevää bussia odotellen
Asenteella on allekirjoittanut toki oppinut lukemaan hieroglyfejä ja perkaamaan mustekaloja ammattilaisen lailla, mutta kala olikin sitten jotain ihan muuta
Tein sitruunamuffinsseja. Ensimmäisenä päivänä ne olivat hyviä. Seuraavina päivinä ne olivat hyviä, mutta muffinssit muuttuivat tahmaisiksi ja paperit irtoavat niistä jääkaapissa
Ei ole, mutta kirjaan on hyvin koottu oleellinen nykypäiväisestä leivän leipomisestasekä Anton Sucksdorffin kiva valokuvat ja Hennamari Asunnan erittäin selkeä ulkoasu tekevät kirjasta erittäin selkeän kotileipureiden suomalaisen leipäkirja klassikon
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.