O. l. t. i. n. ä. s. k. e. a. y. p. u. r. j. v. o. m. T. ,. h. N. d. K. D. A. c. 2. 4. ½. 1. 0. g. (. ö. ). 7. 5. -. V. Y. S. L. f. M. I. H. i l. d l. t l
T. e. i. n. I. t. s. ä. y. p. v. a. o. k. j. u. l. m. r. -. (. ). O. J. P. h. f. ,. 1. 5. 0. g. 2. 4. d. /. M. V. K. L. S. ö. b. c. &. B. w. N. x. d l. t l
Säväyksen siihen tuo likööri, jossa appelsiininlohkot käyvät kylpemässä. Tarvitset sitä appelsiinin kuorimiseen ja siihen, että irrotat appelsiininlohkot kalvoistaan
R. a. k. s. t. n. l. e. h. i. ä. K. O. d. u. r. m. ,. o. p. j. ö. y. v. J. T. A. -. P. 1. 7. 5. g. /. 2. 0. (. ). 3. S. L. V. M. N. H. d l. t l. g ). s e
Mittaa kaikki ainekset kasariin. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua noin minuutti. Jaa hieman jäähtynyt seos jäkkuruokamaljoihin ja nosta jääkaappiin hyytymään
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.