Appelsiini-suklaaraakakakku
Taikakaulin
Taikakaulin
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Pohjaan
  • 1,5 dl pekaanipähkinöitä, yön yli liotettuna
  • 1 dl kuivattuja luomutaateleita, pilkottuna
  • n. 2cm pätkä vaniljatankoa
  • 1 tl hunajaa
  •  
  • Appelsiinitäytteeseen
  • 2 dl luomucashewpähkinöitä, yön yli liotettuna
  • 1/2 dl kookosöljyä, sulana (esim. Voimaruoka, Co
  • Vi)
  • 1/2 kuorittu luomuappelsiini
  • 2 rkl hunajaa
  • 1 tl raastettua luomuinkivääriä
  • 2 tl raastettua luomuappelsiinin kuorta
  • 1/2 rkl psylliumkuitujauhetta (Co
  •  
  • Suklaatäyte
  • 2 dl luomucashewpähkinöitä, yön yli liotettuna
  • 3 rkl vettä
  • 1/2 dl kookosöljyä, sulana
  • n. 2cm pätkä vaniljatankoa
  • 4 rkl raakakaakaojauhetta (Co
  • Vi)
  • 4 kpl luomutaatelia, pieneksi pilkottuna
  • 2 rkl hunajaa
  • ripaus laadukasta (ruusu)suolaa (Masajo)
  • 1/2 rkl psylliumkuitujauhetta
  • (kookossokeria oman maun mukaan)
  •  
  • Kuorrute
  • 1/2 dl kookosöljyä
  • 2 rkl hunajaa
  • 1-2 rkl raakakaakaojauhetta
  • ripaus laadukasta (ruusu)suolaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.