Appelsiinicurd. Appelsiinicurd sopii hyvin myös paahtoleipien päälle tai croissantin kaveriksi. Pääsiäisen aikaan tein itse sitruunatahnaa eli lemon curdia, ja vieläpä mikrossa
Esimerkiksi vadelma-, kirsikka- tai aprikoosihillo tai vaikkapa appelsiinicurd kävisi tähän hyvin. Näin Maku-lehdessä suklaatäytekakun ohjeen (linkki tässä) ja tein siitä pienemmän ja helpomman version ja unohdin liivatteella hyydyttämiset, koska suklaa kyllä jähmettää täytteen sopivaksi
Kuten aiemmassa appelsiinicurd-raakasuklaakonvehtireseptissä mainitsin, ei kaikki eräänä iltana Noppakokkien keittiössä mennyt aivan taiteen käsikirjoitusten mukaisesti
) onnistuisi myös sitruuna- tai appelsiinicurdilla. Blogiringin ja Del Monten yhteistyökampanjan myötä saimme testattavaksi Del Monten uutuuden, mausteliemeen säilötyt ananaskuutiot
Kokeilumielessä ostin myös appelsiinicurdia limecurdin sijaan. Sekoita juusto ja appelsiinicurdi tasaiseksi seokseksi ja pursota jäähtyneiden minimuffinssien päälle
Piirakan täytteeksi keitellään ihana appelsiinicurd, jota voisi hyvin käyttää sellaisenaan esimerkiksi paahtoleivän päällä tai hillon sijasta täytekakussa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.