Halusin yhdistää porsaan, appelsiinimarmeladin ja Ras el hanout -mausteseoksen. Ensimmäinen ja viimeinen eivät kai kohtaa kovin usein, mutta hyvin sopivat yhteen siitä huolimatta
tai ehkä enemmän makua kuvaava nimi olisi jouluinen appelsiinipossu. Sopiva ruoka vaikkapa joulukuun sunnuntaille - tai miksei myös jopa itse joulupöytään, jos haluaa perinteisen kinkun sijaan kokeilla jotain hieman erilaista
Alkuperäisessä ohjeessa käytetty liha on porsaan sisäfilettä, käytin ulkofilettä ja kastikkeeseen ei tullut lainkaan mitään suurustetta jota minä kyllä lisäsin koska muuten kastike olisi ollut melkoista lirua
Sirottele pintaan suola, pippuri ja rosmariini. Sivele pintaan sinappia ja appelsiinimarmeladia. Huuhtele pannulta paistoliemi, siivilöi se ja mittaa kattilaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.