Aprikoosi-valkosuklaapiirakka ja pääsiäisen kukkaloistoa
Peggyn pieni punainen keittiö
Peggyn pieni punainen keittiö
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Piirakkapohja
  • 4 1/2 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhoja
  • 1 dl sokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 225 g voita
  • 1 iso kananmuna
  • 250 g mascarpone
  • 500 g rahkaa
  • 120 g valkosuklaata
  • 3 kananmunaa 1 dl sokeria
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 250 g aprikooseja tölkissä, viipaloi (jätä muutama koristeeksi piirakan päälle)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.