Täytä pullat kermavaahdolla, mantelimassalla ja/tai vadelmahillolla. Jos valita pitää, niin mantelimassa on tietenkin ainoa oikea laskiaispullatäyte - mutta miksi oikeastaan pitäisi valita
Viime laskiaisen hujakoilla tukholmalainen kondiittori Mattias Ljundberg (Tösse bageriet), keksi taivuttaa ruotsalaisen semlan eli laskiaispullan uuteen muotoon, jolloin syntyi Semmel-wrap eli suomalaisittain tietenkin laskiaispullawrap
Blogin arkistoista löytyy myös lisää laskiaispullareseptejä, eli laskiaispullat lakkahillolla & kinuskivaahdolla, banoffee-pullat, perinteiset laskiaispullat hillolla sekä itse tehdyllä mantelimassalla
Mantelimassalla vai hillolla. Vadelma vai mansikkahilloa. Vai kenties nutella täytteellä. ). Laskiaispullat (12 kpl)3 dl maitoa½ pakettia hiivaa1 muna¾ tl suolaa1 dl sokeria1 ½ tl kardemummaa100 g voitan
Pääsiäiseksi halusin hieman pashan makua kääretortun muodossa. Kehittelin sitten tällaisen kääretortun, jossa täytteessä siis pashan makuja, lemon curdia ja vähän purutuntumaa täytteen sattumista
Laskiaispullat, kermavaahdolla ja mantelimassalla tai hillolla. Nyt on laskiaispullien aika. Mutta pulla kuin pulla, sopii hienosti samalla kaavalla muuhunkin vuoden aikaan, kuin pelkästää laskiaiseen
Leivoin suklaamoussekakun, jonka viimeistelin kaupasta löytämälläni lakritsi-tuorejuustolla. Suklaa ja lakritsi on ihan loistava pari ja sitä paitsi yllätyin positiivisesti tuosta valmiiksi maustetusta tuorejuustosta, jota aion ehdottomasti käyttää toistekin
Olin törmännyt yhdessä kahvilassa mantelimassalla täytettyihin joulutorttuihin, ne oli todella maistuvia, joten hillo sai myös meidän tortuissa kaverikseen mantelimassaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.