Arkiruokaa: Hernerouheella paneroidut leipäjuustot ja tomaatti-kermakastike
Mamma rimpuilee
Mamma rimpuilee
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 300-350 g leipäjuustoa
  • 1 kanamuna (keltuainen hyvin sekoitettuna valkuaiseen)
  • 1 dl hernerouhetta, johon sekoitetaan:
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/2 tl juustokuminaa
  • 1 Sipuli (+
  • 2 isoa valkosipulinkynttä, jos tykkää, ei oo pakko)
  • 30 g voita
  • 1/2 tl:
  • juustokuminaa
  • inkivääriä
  • pippuria
  • paprikajauhetta
  • kurkumaa
  • rakuunaa
  • 200 g hyvää tomaattimurskaa
  • 1 rkl tomaattipyrettä
  • 2 dl kermaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.