Havahduin tässä yksi päivä siihen, että päivät ovat olleet niin kiireisiä ja sujahtaneet ohi, että tämä blogi on jäänyt omalta osaltani vähän paitsioon
Muistan kuinka joskus vuosia ja vuosia sitten taistelin aina kermaperunoiden kanssa. Maku oli aina ihan mainio, mutta joka kerta sain jotenkin kummasti perunat jäämään lillumaan kermaan, eikä kerma millään imeytynyt perunoihin, vaikka yritin säädellä kerman osuutta parhaani mukaan
Viimeisiä ruokareseptejä viedään Terhin osalta hetkeen, sillä kohta on vuorossa torture-tammikuu eli, kuten kaikilla muillakin suomalaisilla, tipaton ja herkuton hetki
Olen jo pitkään haaveillut raakakakun kokeilemisesta. Tekeminen on kuitenkin usein kaatunut siihen, että kakuissa on niin monenlaisia, kalliitakin, aineksia
Tästä on nopeasti tullut jo yksi itseni ja miespuolisten ystävieni lempiruoista. Jopa isäni ihastui täysin tekemääni Pulled Porkiin, joten pitääpä jakaa tämä versio sitten kaikkien tietoisuuteen
Näin tammikuussa iskee kaikille kumma into syödä terveellisemmin, myös itsellä on moinen kuuri menossa, tosin eri syistä kuin monilla muilla tammikuun intoilijoilla
Kokeilussa aivan ihana ranskalainen alkuruoka, eli etanat. Monia hirvittää pelkkä ajatus moisista limaisista löllertäjistä, mutta valkosipulin ja parmesaanin kera luvassa on aivan taivaallinen ruoka, joka osaa olla patongin kanssa tarjoiltuna jopa yllättävän täyttävä
Minulla on ollut jo pitkään haaveena kokeilla Beef Wellingtonia. Juurikin sen takia, koska useissa kokkiohjelmissa kyseinen, minulle ennestään tuntematon, ruoka tulee vastaan hyvin useasti
Olin tuossa taannoin 20pvän Detox-kuurilla ja kyseisen kuurin aikana keittokirjaani liimautui pysyvästi allaoleva ohje, eli linssikeitto punaisista linsseistä
Itse kiinalaisen ruoan ystävänä on aikoinaan tullut etsittyä useampiakin reseptejä aasian suunnalta. Tämä ruoka on jäänyt itselle pysyväksi arkiruoaksi
Päädyttiin aloittamaan tämä blogi yhteiskokkauksen tuloksella. Tänään oli vuorossa italialainen ilta, jonka pääruoka oli kummallekin täysin uusi tuttavuus, eli pekoni-pinaattipasta
Jo useana pääsiäisenä on tehnyt mieli kokeilla lammasruoista karitsan karetta. Kuitenkin joka vuosi on jotenkin lannistunut ja mennyt helpoimman kautta ja ostanut paistia tai jättänyt koko lammasruoan tekemättä
Allekirjoittaneella oli tuparit tässä taannoin ja sinne piti keksiä jotain tarjottavaa. Valitsin pari tuttua ja turvallista reseptiä, mutta jotakin erikoistakin piti keksiä
Vietettiin Aromiterapian pikkujouluja glögin ja piirakan parissa. Piirakaksi valikoitui täysin uusi tuttavuus, parmankinkkupiirakka, jonka alkuperäinen ohje löytyi Hellapoliisin sivuilta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.