Teen tätä vähän sen takia, että roolipelikaverit ovat mukavia, mutta enemmän kuitenkin sen takia, että saan tehdä kokeiluja ja syöttää leipomukseni vähän laajemmalle yleisölle – kokonainen kakku kahdelle on nimittäin aika paljon hyvää
Ajatus raparperipiirakasta oli kuitenkin totaalisen ylitsepääsemätön ja kun lopulta muistin viime kesänä pakkaseen säilömäni raparperinpalat, saattoi tuo ajatus siirtyä myös toteutukseen
), mutta sillävälin. Iloista keskiviikkoaamua teille kaikille. Minä otan kohta suunnan kohti viimeistä työharjoitteluani, joten voiton puollella ollaan
Eihän niissä mitään vikaa ole, mutta pidemmän päälle alkavat maistua puulta. Ohje on poltellut näppejä jo parisen kuukautta, mutta tämän jäytävän laiskuuden ja saamattomuuden vuoksi ei ole päässyt testiin asti
Alunperin oli tarkoitus tehdä kakusta pienempi ja laittaa täytteet kolmeen kerrokseen, mutta siinä yliväsyneenä kakkua kootessa ajatus ei pysynyt kasassa ja kakkuun tuli vain kaksi täyteväliä
Itse kuorrutin siis kakkua kaakao-sokerikreemillä ja päällystin kakun marsipaanilla sen ollessa ”väärinpäin”, mutta varmempi tapa saada marsipaani pysymään paikoillaan on kuorruttaa kakku sen ollessa oikeinpäin
Olen kuitenkin luvannut lopettaa anteeksipyytelyn mm. Näistä kuppikakuista olisin halunnut tehdä tosi nätit ja muutenkin täydelliset, mutta jotenkin näiden kanssa meni kaikki muu pieleen paitsi maku
Minä yritin kuorruttaa siistiksi Mirror glaze valmiskuorrutteella, mutta kärsivällisyys ei riittänyt, joten lopputulos ei ole täydellinen, mutta se ei ole vaikuttanut makuun
Mutta en koskaan hirvestä. Rakastan vietnamilaista ruokaa ja olen monta kertaa tehnyt erilaisia pho-keittoja (lohi, soijasuikale, ja vähän off-category lampaankääpä-ramen)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.