A. i. v. a. n. m. e. l. t. ö. ä. h. s. p. o. r. k. d. j. y. G. R. u. -. 5. /. 2. 0. 1. 3. T. ,. S. 8. g. ½. (. ). P. H. E. L. V. K. C. f. M. 4. B. c. w. 7. b. J. Ä. Y. D. I. N. U. O. r k. d l. t l. m i
T. y. k. ä. n. s. u. h. i. t. a. o. p. l. j. e. 9. 0. -. v. ,. r. m. M. d. J. G. R. &. V. I. g. '. P. z. A. ö. 2. (. ). 3. 5. L. /. K. 4. 1. Y. 7. c. 5 l. r k. t l. d l
Lohimoussekakku on minun mielestäni voileipäkakuista parhain. Tarkoitus on tehdä tästä ihanuudesta uudempi versio, toivottavasti saan vielä tämän kesän aikana tämän testattua
Bongasin yks päivä ihanalta kuulostavan piirakka reseptin Gluteeniton muumimamma blogista ja tarkoituksena oli, että olisin testaillut reseptin sunnuntaina ja aivan varmasti tulen sen vielä testaamaankin, mutta se ei vaan ollut tämä sunnuntai sillä täytteet lähti vähän lapasesta verrattuna alkuperäiseen
on kätevä paistaa piirakkavuoassa - muista voidella vuoka tai vuorata. Sunnuntain päiväkaffella pitää olla tarjolla jotain hyvää, kuten vaikkapa herkkupannaria
K. a. i. k. n. s. e. t. ä. v. j. o. h. y. -. u. Y. l. m. r. p. ,. E. V. ö. S. H. b. J. d. A. g. T. N. I. f. (. 2. /. 1. 0. ). L. 8. %. G. 7. 5. P. 3. °. C. M. g /. g ). d l. t l
V. i. m. e. v. k. o. l. a. t. u. y. ä. r. s. n. p. O. h. f. (. ,. j. ). ö. S. &. H. -. J. T. L. M. d. N. 6. g. I. c. E. C. 5. Y. U. R. A. K. Ä. F. D. P. 4. 0. 1. /. 2. 3. k g. t l. d l
on se että tässä talossa on leivottu ruisleipää. Alusta ensin ruisjauhoja taikinaan jonkin verran. Lopuksi alustat vehnäjauhoja niin, että taikina alkaa tuntua kunnon leipätaikinalta
Kahdesta vastentahtoisesta kansasta kokoon taiteltu Belgia on tunnettu lähinnä tarpeettoman kalliilla EU-byrokratialla turvotetusta pääkaupungista, nopeista pyöräilijöistä, kammottavasta trappistioluesta, keskinkertaista tympeämmästä jalkapallosta ja lämpimistä vohveleista
Viikonloppu edessä ja herkkuhammasta kolottaa, mutta kaapista ei löydy mitään hyvää. Tällä viikolla oonbongaillut blogimaailman uumenista jälleen kerran useamman herkullisen kuuloisen reseptin, joiden valmistukseen on käytetty pääsääntöisesti lähes jokaisesta keittiöstä löytyviä perusainesosia
Silloin tällöin tulee kaupasta ostettua ruokatarvikkeita, jotka oli ajatellut käyttää johonkin. Halusin kuitenkin leipoa jotain ja löysin Helsingin Sanomien sivuilta kivan sämpyläreseptin
Hän on jo käynyt Korsikalla, Mallorcalla ja Kreetalla. Vielä on jäljellä Sardinia. Saas nähdä mitä Ottolenghin Sardiniasta jää Viikonloppukokin repertuaariin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.