Kermainen hirvipata on syysruokaa parhaimmillaan. Hirvipata on kehitetty muiden lihapatojeni reseptiä mukaillen ja lorautin siihen vielä kermaa tuomaan pehmeyttä
T. u. s. k. i. n. m. ä. l. t. e. a. y. p. j. o. ,. h. v. r. K. H. I. R. V. P. A. 7. 0. g. 1. 3. ö. d. /. 2. 5. -. C. f. (. b. q. ). O. L. 4. M. 8. N. d l. t l
Kuutioi liha. Ruskista lihapalat öljyssä pannulla muutamassa erässä. Kumoa lihat pataan. Huuhtele pannu vedellä paistokertojen välillä ja kaada liemi talteen
K. e. r. m. a. i. n. h. v. p. t. u. l. s. o. O. d. ä. k. j. b. y. J. ,. ö. T. M. R. 1. 7. 5. –. 2. 0. P. V. N. g. f. B. -. H. 6. 4. ½. 3. S. L. A. d l. t l
H. I. R. V. P. A. T. E. N. Ä. L. S. 1. k. g. h. i. r. v. e. n. p. a. s. t. /. 2. l. u. o. m. 5. 0. ä. (. 6. ). 3. d. j. ,. ö. K. M. 7. y. J. O. ". k g. t l. d l
Hirvipata. Itsenäisyyspäivän ruoan ei välttämättä tarvitse olla herkän hienostunutta, vaan itsenäisyyspäivänä voidaan nauttia myös runsaista, maanläheisistä, täyteläisistä suomalaisista mauista
Viikonloppuna söimme pitkästä aikaa hirvipataa. Aurinko on taas täällä. Esikoinen on (hirvi)padattomalla dietillä, joten yritin tehdä hirvipadasta mahdollisimman epätyypillistä ja kutsua sitä kastikkeeksi
AIVAN TÄYDELLINEN HIRVIPATA. Hirvipeijaiset saa aivan uuden ulottuvuuden hirvipataa syödessä. Hauduta hirvipataa liedellä kannen alla 1 1/2 tuntia hissukseen, välillä käännellen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.