90- luvulla
kiisselistä tuli tyttären suosikki välipala ja nykyään se maistuu koko perheen. Arkena kiisseliä syödään sellaisenaan ja viikonloppuna appelsiinikiisseli saa koristeeksi kermavaahtoa.
salaatteissa, erilaisissa juomissa, tehdä aurinkokiisseliä tai appelsiiniriisiä. Kauniin väriset ja pirteän raikkaat veriappelsiinit ovat vihdoinkin sesongissa
Kumoa hyytynyt terriini vuoasta ja tarjoa aurinkokiisselin kanssa. Aurinkokiisseli. Sydämiä, sydämiä…. Jos olet kaivannut uutta virettä joulun jälkiruokaosastolle, niin tässä on päivitetty versio sekahedelmäkiisselistä ja riisipuurosta
Tämäkin ohje on otettu 17-vuotta sitten yläasteen kotitalouskirjasta. 3 dl appelsiinituoremehua1 dl vettä2 rkl sokeria2 rkl perunajauhojaSekoita kylmän mehun joukkoon vesi, sokeri, perunajauhot ja sekoita varovasti koko ajan niin kauan kunnes kiisseli kiehahtaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.