Kivat kelit (ja saunaremontti) pitävät kyllä meikäläiset visusti pihalla ja siksi tämä koneen ääreen istuminen tuntuukin niin äärimmäisen vastenmieliseltä
Tässä pizzapohja joka ei maistu kananmunalle, ainakaan omaan suuhun. Pohjasta tulee reunoilta rapsakka ja se kestää täytteiden painon aika hyvin nostettaessa
T. ä. m. p. o. s. t. a. u. e. i. l. k. n. v. h. ,. y. r. -. ö. j. d. V. M. L. b. g. B. w. C. z. J. (. 4. 0. %. ). O. 2. 3. c. K. S. 1. H. P. 7. 8. I. 5. R. G. "
Tänään lounas oli suht kevyt joten illalle ajattelin tehdä jotain vähän tuhdimpaa. Kuiva-ainekaappit jaja pakastimet on täynnä, joten koitan tässä pitää taas niitä minun surullisen kuuluisia en osta kaupasta mitään päiviä
Ja oli niin herkullista, että seuraavaksi aamuksi jäi kummallekin vain pienet piirakanpalat. Eli jos harkitset tekeväsi tätä suuremmalle sakille, niin tee suosiolla kaksi piirakka tai tuplaa ainekset ja tee pellille
Kaupasta löytyy jonkinverran gluteenittomia tuotteita, mutta jotta tuo keksi saataisiin istumaan vielä vhhajatteleuun, niin se kyllä vielä tänäpäivänä pitää valmistaa itse
Kaikenlisäksi tämä on helppo ja nopea valmistaa. Tämä on yleensä sellainen ruoka jonka teen silloin kun tulen jostakin ja minulla on hurja nälkä ja kiire saada sitä ravintoa
Välillä on työn ja tuskan takana keksiä, että mitä ihmettä tänään illalla syötäisiin, mutta onneksi on läjäpäin muita blogeja joista käydä lukasemassa ideoita
I. s. t. u. i. m. e. y. ä. v. n. k. a. l. j. r. o. h. d. p. O. ,. -. K. ö. N. V. L. S. T. c. f. R. A. J. H. P. E. x. 3. 0. g. /. M. 1. (. ). 2. ) l. d l
Kastikkeena on jauheliha-tomaattikastike, mutta valkokastiketta ei ole, koska psylliumpastalevyt eivät tarvitse nestettä kypsyäkseen kuten tavallinen pasta
Ruuanlaiton lisäksi olen myös intohimoinen leipoja. Olin hankkinut YesDelin Karppisokeria jo jokunen kuukausi sitten kaappiin oikeastaan sen enenpää ajattelemattaja tutustumatta tuotteeseen
S. a. i. n. k. v. p. l. u. t. e. h. s. V. H. -. z. o. P. j. b. g. ,. ä. m. d. r. E. y. A. I. L. T. M. f. K. c. ö. O. x. 2. 0. /. 1. 4. 8. 5. k g. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.