T. a. n. o. i. s. e. H. r. u. k. t. l. v. d. p. S. j. ,. ä. h. Y. m. y. ö. I. (. -. ). L. ". N. V. J. K. A. x. G. c. f. M. 1. /. 2. b. 0. g. 4. 5. P. R. C. E. O. F. B. W. Z. '. z. 7. 9. €. U. w. ’. q. D. d l
Ainakin Lahen koulujen suosikkiruoka on Palermon pasta. Palermon pasta (n. Ota vuoka pois uunista ja sekoita kanojen joukkoon raaka pasta ja kaada päälle kastike
Carbonara on yksinkertainen ja herkullinen ruokalaji. Pastaa lounaalla ja pasta nimi oli carbonara. Pakko todeta taas kerran yksinkertaisten asioiden olevan niitä parhaimpia
Joskus yksinkertaisista aineksista tulee jotain erittäin herkullista, kuten tässä tapauksessa. Jälleen keskiviikko - ja tänään luvassa pitkästä aikaa taas pastareseptiä
Löysin tämän ohjeen Yhteishyvän nettisivujen kautta. Pinaatti-feta pasta. En tosin toeutettanut alkuperäisen ohjeen mukaan, yritelmänä aina on, että kuohukermaa ei olisi joka ruuassa ja vaikka se varmasti hyvää olisikin, niin oli tämä kyllä näinkin vallan mainiota
Eli keitä haluamasi sorttista pastaapussin ohjeen mukaan haluamasi määrä. Lopulta päädyin helppoon mutta maukkaaseen pastaan sekä broilerin sisäfileeseen kermakastikkeessa
Alunperin ohjeeseen kuului käyttää myös sinihomejuustoa, siihen en minä koske joten jäi laittamatta. Tällä pastalla oli joku hienompi italiankielinen nimikin
pohja helppoon pekonipastaan ja sitä on tullut varioitua viime vuosina suuntaan. Kalkkunainen on kaikkein vähärasvaisinta (ja odottaa pakastimessani) ja hieman sitä rasvaisempaa, joskin lähes terveystuotetta, on broileripekoni
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.