Avomaan kasvissatoja on nyt tarjolla monipuolisesti
Penan loki
Penan loki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 dl maitoa
  • 15 g (1/3 palaa) tuorehiivaa
  • noin 3,5 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl kauraleseitä
  • 0,5 tl suolaa
  • 0,5 dl juoksevaa margariinia tai öljyä
  •  
  • Täytteeseen
  • 300 g parsakaalia
  • 1 sipuli 1 – 2 porkkanaa 1 kesäkurpitsa (noin 200 g)
  • 1 – 2 (punaista) paprikaa
  • öljyä paistamiseen
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 tl suolaa
  • 0,5 tl viispippuria
  • 1 rkl silputtua oreganoa tai basilikaa
  •  
  • Päälle

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.