Banaani-pannukakku
Ruokasurffausta
Ruokasurffausta
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Banaani-pannukakku
  • 8 dl maitoa
  • 2 kananmunaa 75g voita sulatettuna
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 1½ dl ruokokidesokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 banaani
  • Sekoita kuivat aineet keskenään ja kosteat aineet keskenään
  • Yhdistä kuivat aineet kosteisiin aineisiin.
  • Anna taikinan turvota uunin kuumenemisen ajan.
  • Kuumenna uuni 200-225 asteiseksi Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille ja ripottele päälle viipaloitua banaania
  • Paista pannaria n. 20-30 minuuttia
  • Tämä pannukakku on niin hyvää, että se menee vaikka sellaisenaan. Voit tarjota myös jotain hyvää hilloa kyljessä esim raparperi-vaniljahilloa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.