Barbeque-marinoituja porsaan kasslerpihvejä ja nuudeli-kasviswokkia
Ruoka.fi
Ruoka.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Määrä Aines
  •  
  • barbeque-kastike
  • 500  g savupekonia kuutioina
  • 500  g kuutioitua sipulia
  • 2 valkosipulinkynttä puristettuna
  • peukalon kokoinen pala inkivääriä kuorittuna ja suikaloituna
  • 10  g tuoretta timjamia
  • 50  g fariinisokeria
  • 1 kuivattu chili
  • 1  rkl punaviinietikkaa
  • 1  rkl hunajaa
  • 2  rkl Dijon-sinappia
  • 3  rkl espressoa tai vahvaa kahvia
  • 500  g ketsuppia
  •  
  • liha
  • 6  kpl n. 200 g:n kasslerpihvejä
  •  
  • nuudeli-kasviswokki
  • 200  g munanuudeleita
  • 50  g porkkanaa viipaloituna
  • 50  g sipulia kuutioituna
  • 50  g kesäkurpitsaa pitkinä viipaleina
  • 50  g parsakaalinnuppuja
  • 30  g valkokaalia suikaleina
  •  
  • soijakastike
  • 1  dl makeaa chilikastiketta
  • 1/2 dl rypsiöljyä
  • 1  rkl paprikajauhetta
  • 2  dl soijaa
  • 2  rkl tuoretta korianteria
  • 1  rkl raastettua inkivääriä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.