Koska bataattion ihanan makea kokeile sitä myös makeissa herkuissa ja leivonnaisissa. perunan kokoisia) sillä tämä on varsin täyttävä välipala yhdelle hengelle
Saada bataattiin rapea pinta nimittäin. Mission impossible. Löysin googlaamalla useita bataattiranskalaisten ohjeita, joita hieman yhdistelemällä tein elämäni ensimmäiset rapeat bataattiranskikset
itsessään sulattaa monen sydämen, mutta siitä saa myös mainioita jälkiruokia ja. leivonnaisia. keskenään kaurahiutaleet, vehnäjauhot, mantelijauhot, leivinjauhe, kaakaojauhe, sokeri ja kaneli (jos marmeladi on kovin makeaa, puolita sokerin määrä)
Kuori ja kuutioi bataatti, laita kulhoon öljyä n. Kuori ja kuutioi omena, siivuta retiisit ja lisää ne isoonsalaattikulhoon, kaada sitruunan mehu sekaan ja sekoita
Paahdettuja bataattileipiäon näkynyt sosiaalisen median kuvavirrassa pitkin vuotta. Aihe liittyy oikeastaan samaan, mistä kirjoitin sadonkorjuusämpylöiden kohdalla
*Resepti on vegaaninen, gluteeniton ja maidoton. Taikinan pohjana toimii makea bataattisose, joka ainakin oman kokemuksen mukaan pitää lettuja pidempään pehmeänä eivätkä ne pääse heti kuivumaan
Maissilastut on korvattu uunissa valmistetuilla bataattisipseillä ja mausteinen jauhelihakastike valmistui kevyemmästä kananpojan jauhelihasta ja vihanneksista, mikä ei ollut yhtään tavallista nautaversiota huonompi vaihtoehto
Bataattion todella monipuolinen raaka-aine ja sitä saa hyödynnettyä monin eri tavoin. Se onkin yksi keittiömme lemppareista, onhan se myös perheemme minikokin suosikki
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.