Bataattipatee kera vuohenjuuston
Hyppysellinen makuja
Hyppysellinen makuja
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • BATAATTIPATEE
  • 10 annosta
  • 500-600 g bataattia
  • 1 prk(400/265g) keitettyjä kikherneitä
  • 150 g vuohenjuustoa (Sainte Maure)
  • 2 rkl korppujauhoja
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 rkl juoksevaa hunajaa
  • 1 tl suolaa
  • 1/2 tl mustapippuria
  • 2 munaa 1/2 dl tuoretta timjamia hienonnettuna
  • VUOKAAN
  • voita
  • 2 rkl seesaminsiemeniä
  • KORISTEEKSI
  • 100 g vuohenjuustoa (Sainte Maure) viipaleina
  • tuoreen timjamin oksia

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.