Battle of the pizzas!
Penan loki
Penan loki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 500 g vehnäjauhoja (esimerkiksi Tipo ’00′)
  • ½ tl hienoa merisuolaa
  • 7 g kuivahiivaa
  • ½ tl sokeria
  • 2 tl neitsytoliiviöljyä
  • 3 1/4 dl kädenlämpöistä vettä
  • 3 isoa tomaattia
  • 2 rkl sitruunamehua
  • ½ sitruunan hedelmäliha paloina
  • 1/4 sitruunan kuori raasteena
  • 1/4 kynttä valkosipulia hyvin pieneksi pilkottuna
  • suolaa ja mustapippuria
  • 5 lehteä basilikaa pienenä silppuna
  • 100 g ranskankermaa
  • 10 puolitettua kalamataoliivia
  • 25 g pinjansiemeniä
  • 1 dl parmesaaniraastetta
  • nippu tilliä
  • ½ nippua persiljaa
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 3 pientä perunaa (esimerkiksi siikliä)
  • 80 g punakampelaa
  • ½ sitruunan mehu ja kuori
  • ½ dl oliiviöljyä
  • suolaa
  • 3 kpl broilerin koipireisiä
  • iso valkosipulinkynsi
  • ½ sitruunan mehu ja kuori
  • sitruunan mehu
  • pieni
  • nippu kirveliä
  • ½ pussia parmesaaniraastetta (noin 1 dl)
  • ½ pussia pinjansiemeniä (noin 25 g)
  • 1 pieni yksikyntinen valkosipuli
  • 2/3 öljyä suhteessa viinietikkaan ja sitruunamehuun
  • suolaa
  • pippuria
  • sokeria
  • vuohenjuustoa
  • hunajaa
  • 250 g tuorejuustoa
  • 60 g sokeria
  • ½-1 sitruunan mehu ja raastettu kuori
  • 3/4 dl kuohukermaa
  • 65 g mascarponejuustoa
  • 150 g sokeria
  • 60 ml vettä
  • 40 ml limoncelloa
  • 2 appelsiinin hedelmäliha
  • 1 verigreipin hedelmäliha
  • 1 limen hedelmäliha
  • 50 g pistaasipähkinöitä
  • 2 rkl fariinisokeria
  • 25 g voita

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.