Aivan täydellinen sunnuntairuoka on hitaasti uunissa kypsytetty palapaisti. Tällä kertaa tein palapaistin porsaanlihasta, mutta tällä samalla ohjeella valmistuu myös maittava versio naudan lihasta
U. u. n. i. s. a. h. d. t. e. r. v. p. ,. o. k. l. j. m. g. y. ö. ä. S. L. H. J. P. K. Ä. O. T. I. N. b. V. f. -. 6. 0. 7. ". 1. 5. –. 2. M. A. ½. 4. 3. (. ). R. /. k g. d l
Ruskista jauheliha ja lisää joukkoon pilkottu sipuli ja mausteet ja hämmennä vielä hetki. Näin arkiruokana syötynä en halunnut lihapiirakoiden olevan ihan niin rasvaisia, joten valmistin piirakat uunissa
Lisää pannun huuhdeliemi ja mausteet. Tarjoa palapaisti keitettyjen perunoiden kanssa. Ruskista lihat öljyssä paistinpannulla muutamassa erässä ja kumoa ne pataan
Eli vain sekoitus, että kaikki ovat sekoittuneet yhteen ja taikina donitsipellin reikiin ja uuniin. Donitsit uunissa valmistuvat niin nopeasti ja vaivatta, että on oikeastaan sääli että vasta nyt tein ensimmäisen kerran donitseja uunissa
Eliuunissa valmistettavia kaalipyöryköitä, joita ohjeessa myös laiskan kaalikääryleiksi kutsutaan. Oli taas tässä taannoin kaalikerä ostettuna, ja aiemmin tehdessäni kaalikääryleitä muffinivuoassa, katselin myös toista Perinneruokaa prkl -blogin kaaliohjetta sillä silmällä, että kokeiltava on
Muistan kun au pair perheeni isä Mike naureskeli tunkiessaan sitruunaa kanan pyllyyn. Olen tehnyt muutaman kerran Suomessa kanaa uunissa ja se on joka kerta todella hyvää
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.