Belugalinssisalaatti
Kipparin morsian
Kipparin morsian
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Belugalinssisalaatti / Belugalinssi-herukkakaviaari noin 6-7 dl
  • 2 dl mustia belugalinssejä (6 dl kypsänä)
  • 5 dl vettä
  • 1 laakerinlehti 1 punasipuli hienonnettuna
  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • öljyä
  • 2 rkl mustaherukkahyytelöä
  • 1 dl tuoretta tilliä hienonnettuna
  • 1 sitruunan mehu
  • 1 dl musta- tai punaherukoita
  • 2 rkl kapriksia
  • suolaa, mustapippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.