Pursota marenkien päälle kierros kermaa, kierros lemon curdia ja asettele marjat päälle. Jostain syystä pavlova tuo minulle mieleen vahvasti kesän, joten mitäs sen mukavampaa, kun kaipailla taas kesää näiden söpöliinien kanssa
Juhannustraditiohimme kuuluu aina pavlova jälkiruoaksi juhannuspäivänä. Illalla laatikollinen superherkullisia marjoja oli jo syöty, eipä jäänyt mansikoita pavlovaa varten
Hyvää itsenäisyyspäivää. Marenkeja on tullut tehtyä usein ja hyvin monilla erilaisilla ohjeilla. Raaka-aineet ovat kaikissa pääosin samat, ainemäärät vain vaihtelevat
Ohjeet Marenkipohja Vaatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita sokeri ja maissitärkkelys keskenään ja lisää vaahtoon vähän kerrallaan jatkaen vaahdottamista
Marjainenpavlova. Lisää lopuksi marjat. Äidiltä oli keskiviikkona jäänyt leipomisesta valkuaisia neljä kappaletta, Torstaina se kysäisi, että mitä niistä voisi leipoa ja totesin että pavlovaa tietenkin, ei muusta ollut edes puhetta
Harmi, että oli käytettävä ulkolaista marjasekoitusta, mutta kuumensin marjat hyvin (keitin muutaman minuutin) ja annoin seoksen jäähtyä ja jähmettyä aina seuraavaan päivään
O. l. i. n. a. t. o. j. u. p. ä. v. k. r. s. M. -. e. h. d. m. 2. 0. 1. ,. S. ö. y. J. T. g. (. ). R. P. 8. 3. /. 4. W. c. 5. K. V. L. Ø. N. A. H. E. I. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.