Minä käytin silikonivuokaa, jota ei tarvitse voidella. Espanjalainen valkoinenkakku. Kokeile kypsyyttä tikulla, kun taikinaa ei tartu enää tikkuun, kakku on kypsä
M. e. x. i. c. o. s. a. y. ö. d. ä. n. p. l. j. m. u. t. k. r. T. ,. D. ñ. B. h. J. v. R. S. b. -. E. P. L. f. H. w. g. A. C. 4. 5. 0. 2. 3. 1. /. (. ). O. K. N. k p. k g. d l. t l
Kävin tutkimassa ohjeen printissä ollutta linkkiä, mutta lähdesivustoa ei enää ollut olemassa. Tämä on tavallista kuivakakkua kosteampi ja mehevämpi kakku jossa on rapea kuori
Toisaalta taas osa vieraista todella rakasti kakun runsautta. Irrota kakku vuoasta, nosta tarjoilulautaselle ja koristele kakku murennetulla Kismet Fazerinalla
maistuin kakkuayhdessä pohjan tai päällisen kanssa tai kaikkia kakun osia. kokeilla korvaamalla avokadon yhdellä tai kahdella banaanilla koosta riippuen
A. n. k. a. c. o. f. i. t. ,. m. r. s. v. ä. l. ö. y. e. M. h. p. u. d. J. j. g. C. N. (. ). S. R. T. I. P. K. '. H. ’. Ä. 1. 5. 0. ½. –. -. 2. V. k g. t l
De luxe- kalapuikot Hasselbackan perunoiden ja fenkolin kanssa, ooh. Pakastimessa on ollut jonkin aikaa seitiä, jolle en ole oikein keksinyt sijoituskohdetta
L. e. i. v. o. t. a. n. l. h. d. u. m. r. s. 4. /. 2. 0. 1. ä. k. p. S. y. ö. j. ,. R. ". V. H. M. x. P. g. 3. f. K. (. ). c. 7. 5. -. A. O. &. ä L. d l. t l
N. y. t. o. n. j. k. u. h. e. r. v. a. i. d. ä. l. m. p. -. ". T. s. ,. K. Y. ). O. g. 5. 0. 3. (. 1. /. 2. H. ö. M. V. S. P. L. ∅. c. °. C. A. I. +. / l. r k. d l. t l. c m. m i
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.