Niitä pieniä ja hieman röpelöisiä punapalleroita söpömpiä kasviksia on vaikea löytää. Suositusta munakoisoherkusta on olemassa erinäisiä versioita, ja tämä on valmistettu The Guardianin How to cook the perfect aubergine parmigiana - reseptiä mukaillen
Tämä keitto on lähes tulkoon nimetön, koska vetäisin sen päästäni ja pääraaka-aineiden listaaminen nimeen tuottaisi jonkinlaisia hirmuisia yhdistelmiä, joiden oikeinkirjoitussääntöjen miettiminen saattais tuottaa suurta tuskaa (taidan yleensäkin mennä sääntöjen sijaan mutu-tuntumalla, mikä ei ole kovin suotavaa ja luulisi ihmisen jo jotakin vuosien saatossa oppineen
E. i. l. e. n. t. a. p. ä. v. k. o. m. j. s. u. ". h. y. z. f. c. ,. ö. r. (. d. ). P. g. 2. 0. G. T. L. S. à. J. è. N. I. V. A. -. D. b. M. 1. 5. F. C. K. 6. +. 3. /. H. 4. Y. °. O. R. d l
Alle hiilarin pumpernikkelit n. Taikinasta tuli pellillinen pumpernikkeleitä ja laskin epäuskoiseti hiilarit kolmeen kertaan, mutta kyllä sain koko taikinan hiilareiksi alle 8
Mustekala-perunasalaatti on italialainen kesäklassikko, joka sopii hyvin kevyelle lounaalle tai illalliselle niin alku- kuin pääruuaksikin, mutta riittää mielestäni mainiosti aivan sellaisenaankin
Tällä viikolla ollaan jo vapussa ja ajattelin tänne laittaa reseptin, joka mielestäni sopii vappuevääksi vallan loistavasti vaikkei tämä Italiassa olekaan mitenkään sidottu vappuun tai mihinkään muuhun erityiseen juhlaan tai vuodenaikaan
Tällä kertaa reseptin on tallentanut Antonio Carluccio. Pirskota leiville hieman oliiviöljyä ja laita siten leipäviipale jokaisen keittolautasen pohjalle
Biscotti on alunperin latinaa ja tarkoittaa kahdesti paistettua. Yhdistä kuiva ja kostea taikina. Biscotit tai cantuccinit tehdään perinteisesti manteleista – tumma suklaa ja manteli biscottien ohje löytyy tästä
basilico a foglie sia piccole che grandi. La parmigiana di melanzane on herkullinen uunissa kypsennetty munakoisovuoka, josta italialaisilla on monia eri alueellisia versiota, joille kaikille on yhteistä juusto, tomaatti ja munakoiso
Pienemmälle vauvalle laitoin lihan ja vihannekset toiseen ja perunan toiseen, soseutin lihan ja vihannekset sauvasekoittimella ja perunan nuijalla, myöhemmin siirryin soseuttamaan myös vihannekset nuijalla, jolloin laitoin sen perunan kanssa samaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.