1. 2017. Opin myös yhteistyön aikana sen, että kaikki mitat valmistetaan Ruotsissa, Gnosjön tehtaalla jossa Orthexin tuotteita on valmistettu jo yli 100 vuoden ajan. mittakannuja on 3 dl, 5 dl ja 1 litran kokoisina. Kuvissa näkyy myös todella näppärä Orthexin 1,4 litrainen kakkuvuoka, joka pääsee meillä kovaan käyttöön. 21,5 * 21,5 cm vuoallinen. 1 dl kaakaojauhetta. 1 tl ruokasoodaa. 1 rkl kaakaojauhetta. 1. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 2017. Mullakin on pari pettymystä muuttunut iloksi apukokin kanssa kun olen muistanut tuon ”enemmän mulle” – pointin Mokkapalat vol 2 eli banaanimokkapalat. 1. 2017. 1 dl kaakaojauhetta. 1 tl ruokasoodaa. 1 rkl kaakaojauhetta
1 dl vettä. 1-2 suippopaprikaa. Esipaista pohjaa uunin alimmalla tasolla 10-15 minuuttia, kunnes pohja on kauniin kullan ruskea. 1 dl vettä. 1-2 suippopaprikaa
1½ tl leivinjauhetta. 150 g voita. 150 g mansikoita (tuoreita tai pakasteesta). Paista piirakkaa 175 asteessa noin 35-40 minuuttia. 1½ tl leivinjauhetta. 150 g voita
1 pieni pussi Rainbow smoothie mix (mustaviinimarja, karhunvatukka, banaani). 1prk (noin 200ml) kookoskermaa. 1-2rkl kookosöljyä. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 5-10min. Agar agar jauheen suhde hyydykekakkuihin on 3-4tl (15-20ml) jauhetta yhtä litraa kohden. 1 pieni pussi. 1prk (noin 200ml) kookoskermaa. 1-2rkl kookosöljyä
Tässä siis postaussarjan toinen osa, #kasvisruokaviikko vol 2, eli meidän suosikkiohjeitamme arkiviikolle. 1/2 dl oliiviöljyä. 150 g fetaa. 1 ps wokkivihanneksia. 1/2 dl makeaa chilikastiketta. 1/2 dl oliiviöljyä. 11/2 dl valkoviiniä. Ota kansi pois ja anna muhia kokoon reilut 15 minuuttia. 1 tl suolaa. 1 ps wokkivihanneksia. 1/2 dl makeaa chilikastiketta
1/2 tl leivinjauhetta. 1. 1/2 tl leivinjauhetta. Tämä konsepti on varmaan monelle jo wanha juttu. Tänään vietetään kuitenkin naistenpäivää, joten ajattelin helpottaa reseptillä päivän unohtaneiden herrasmiesten kotioloja
1 tl vaniljasokeria. 150 g sulatettua voita tai margariinia. 100 g voita. 45 minuuttia 175-asteessa. 1 tl vaniljasokeria. 150 g sulatettua voita tai margariinia. 100 g voita. 175-asteessa
1 dl muscovadosiirappia. Jaa pohjataikina kahteen samankokoiseen 16-20 cm vuokaan (tai paista samassa vuoassa vuorotellen) ja paista 175 asteessa 30-40 minuuttia tai kunnes puiseen tikkuun ei enää tartu märkää taikinaa. Leikkaa leivinpaperista 10 cm korkea suikale (tai käytä leivontaan tarkoitettua muovista reunakalvoa) ja vuoraa sillä irtoreunan sisäpinta. 1 dl muscovadosiirappia
1. 1. P. a. r. i. n. v. k. o. ä. l. e. p. t. h. d. s. g. J. y. u. j. m. K. ,. A. f. ö. E. ). I. N. H. &. -. R. b. V. z. 4. 5. (. ". 0. 3. T. F. L. S. 8. M. d l
1. 1. 1. N. y. t. o. n. m. e. s. a. r. k. u. i. T. ä. l. v. ö. p. K. ,. j. U. I. h. R. E. g. 0. J. (. 2. 5. c. ). P. H. d. 4. 3. M. C. -. 6. 7. %. ♥ l. m g
400 g mustikoita1 kpl vaniljatanko160 g vehnäjauhoja4 kpl kananmunaa100 g sokeria1,5 dl kermaa, itse olen alkanut käyttämään kermaa leivonnassa elikkä ruokakermaa. Paista 175 asteessa noin 30 minuuttia astiasta riippuen. Pieni annoskulho tulee noin 15-20 minuutissa ja iso vuoka vie 30-45 minuuttia. Sopiva lämpötila on 10-14 astetta. 2 dl maustamatonta jogurttia1 rkl sitruunamehua3 hienonnettua tilliä1 tl sinappiasokeriasuolaarouhittua mustapippuria Rapusalaattiakin oli alkuun ja tietysti kuohuvaa. 1 rkl valkoviinietikkaa1 tl hunajaa2-3 rkl oliiviöljyäSuolaa, mustapippuriaSekoita hunaja etikkaan, ja lisää öljy sekä suolaa ja mustapippuria. Kokoelman helmiin elikä 1998 vuoden Willi Opitzn Pinot Gris Trockenbeerenauslesen. Biohof Pratsch Grüner Veltliner Weinviertel DAC 2011 Alkosta kalalle. Vaikka viini ei suuria elämyksiä onnistu tarjoilemaan, ei siitä pahaakaan sanottavaa keksi mutta 14. 1 kpl vaniljatanko. 160 g vehnäjauhoja. 100 g sokeria. 1,5 dl kermaa. 175 asteessa noin. 15-20 min. 1 rkl sitruunamehua. 1 tl sinappia. 1 rkl valkoviinietikkaa. 1 tl hunajaa
Mokkapalat (16 palaa, 25 x 30 cm vuoka). 150 g voita. 1 dl tummaa kaakaojauhetta. 1 dl maitoa tai kahvia. 180 g (3 dl) tomusokeria. 1. Paista 200 asteessa 15 minuuttia uunin ala- tai keskitasolla. 16 palaa, 25 x 30 cm vuoka). 150 g voita. 1 dl tummaa kaakaojauhetta. 1 dl maitoa tai kahvia. 180 g (3 dl) tomusokeria
2 annostaValmistusaika noin 3 tuntia1400 g (3 palaa) porsaan maustamattomia ribsejä 2 l vettäkokonaisia mustia pippureitamuutama laakerilehti2 sipulia lohkoiksi leikattuna2 isoa valkosipuliamerisuolaa Santa Maria american BBQ-kastiketta Hickory'aLaita uuni lämpenemään 160 asteeseen. ***2 portsjonitValmistamise aeg umbes 3 tunti1400 g (3 ribirükki) sea naturaalset ribi (Soomes on küll pôrsa ribid müügil, aga üks siga kôik)2 l vettmusta terapipartmôned loorberilehed2 sibulat sekoriteks lôigatuna 2 suurt küüslauguküünt meresoolaSanta Maria american BBQ-kastet Hickory'aPane ahi soojenema 160 kraadile. 1400 g (3 ribirükki) sea naturaalset ribi (Soomes on küll pôrsa ribid müügil, aga üks siga kôik)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.