Alkupalana japääruokana nautittu blini ei tarvitse sokeria mutta jälkiruokana kylläkin. Blinit on alkujaan ilmeisesti venäläisestä ruokaperinteestä lähtöisin
Pelmenit ovat olleet ihanan kotoisa ja herkullinen makuelämys läpi ikäni, ja. jostain syystä tulee sanasta lohturuoka mieleen lämmin ja talvinen annos, ja
Blinitaikinaan löytyy versioita joihin tulee olutta, ja taikinaa ei käytetä ollenkaan. Tarjoituksena olisi saada nesteestä reilu kädenlämpöistä, jotta kuivahiiva alkaa toimia, Lisää seuraavaksi hiivat jajauhot sekaan
Kuumenna blinipannu, (tai minun tapauksessani lettupannu) ja paista blinit. aika kaivaa blinipannut kaapin perältä ja nautiskella näistä naapurimaamme ihanista herkuista
Aamupalan jälkeen pyöräytimme blinitaikinan odottamaan iltapäivän blinihetkeä varten. Perjantaina suuntasimme töiden jälkeen herra Longfieldin sukulaisille istumaan iltaa
Katselin Yutubesta pari tutorial videota ja ryhdyin hommiin. Pelmenit (n. Tämä konstailematon ruokalaji osoittautui kaiken vaivaamisen ja näpräämisen arvoiseksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.