Sain meidän mamman ystävän erikoisen hilloreseptin käsiini viime viikolla. Tosin tähän hilloon on hyvä laittaa sokeria ihan reilulla kädellä- tai niin ainakin meidän mamma ajattelee
*Yhteistyössä Arki Design*. Halloween on toden teolla rantautunut ilmeisen pysyvästi suomeen ja onhan se piristävä juhla tähän vähän ankeaan vuodenaikaan
Meidän safkaa. Olen innolla mukana Indiedaysin ja AVAn Meidän safkaa -kampanjassa. Siispä en voinut pidätellä innostustani, kun näin ensimmäisen Meidän safkaa -mainoksen
12-16 palaaValmistus noin 3 tuntia + vuorokausi kakun hyytymisen aikaaRaparperihillo. 5 keskikokoista vartta raparperia1 iso appelsiini1 ½ dl sokeriaKakkupohja
Mielestäni on täysin väärin kutsua blondies-leivoksia brownieiksi ilman suklaata. Se saa blondiesit kuulostamaan todella surkeilta ja puutteellisilta aivan syyttä
One pot -pasta Igorin tapaan (6 annosta). Igorin kana on jo klassikoksi muodostunut parin vuoden takainen somehitti, joka sai alkunsa Peggyn pieni punainen keittiö-blogin reseptistä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.