Bolognesea ajan henkessä #nyhtöpossusta ja #muttimurskasta.
Gastrodontti makujen viidakossa
Gastrodontti makujen viidakossa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Siellä muhii Kassler-possu.1kg kassleria
  • 0.5 L Coca-colaa
  • 1 dl soijaa
  • 4 kynttä valkosipulia
  • 1 tl mustapippuria
  • 1 tl oreganoa
  • 1 tl Poppamiehen jalosavua
  • voita
  •  
  • BBQ-kastike
  • 2 dl colapitoista paistolientä
  • ½ dl ketsuppia
  • 2 rkl limettimehua pullosta
  • 2 rkl fariinisokeria
  • 2 rkl punaviinietikkaa
  • ½ punasipuli
  • 3 valkosipulin kynttä
  • 1 rkl tummaa soijaa
  • 3 rkl tomaattipyrettä
  • 1 tl paprikajauhetta
  • Tomaattikastike á la Muttigate
  • Pari tuntia vielä kannen alla niin hyvä tulee.1 sipuli 3 kynttä valkosipulia
  • 2 rkl tomaattipyrettä
  • 1 tlk Mutti-tomaattimurskaa
  • 1 tlk Mutti-paseerattua tomaattia
  • 1 rkl fariinisokeria
  • 1 rkl kasvisfondia
  • 1 rkl balsamicoa
  • 1 tl mustapippuria
  • 1 dl tuoretta basilikaa silppuna
  • n. 1tl suolaa
  • oliiviöljyä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.