Y. k. s. i. p. a. r. t. ä. u. h. e. l. n. o. v. ,. y. j. O. m. b. d. M. I. (. -. ). ö. S. N. c. L. 2. 5. 0. 9. f. 6. R. 3. 1. A. T. w. G. g. H. z. +. K. E. J. P. d l. m i
M. i. e. t. k. ö. m. ä. v. a. r. u. s. h. o. n. O. p. j. N. y. l. ,. d. K. b. g. -. G. c. q. P. H. 4. …. 1. 5. 0. f. 3. w. 2. L. S. /. (. ). V. T. J. k g. d l. t l
Kylläpä ajatukset taas rönsyilee, joten hypätään nyt asiasta villasukka, takaisin siihen ruokaan. Karamelli-nyhtöpossu on helppo valmistaa, niin HYVÄÄ ja suhteellisen edullistakin
Rakkaudella ja huolella leivotut mausteiset vanhan ajan piparkakut. Jauhojen määrää vähentämällä tulee pehmeämpiä piparkakkuja, (tämä on vinkki teille jotka etsitte pehmeitten pipareiden reseptiä) ja oikealla määrällä jauhoja taas äidistä tuli hermoraunio
Pasta Bolognese on alkujaa Italiasta, Bolognan alueelta. Mikäli yhtään ymmärrän italialaista ruokakulttuuria ja -genreä, niin aika lähellä mennään lasagnen tomaattikastiketta
Kuumenna öljy isossa, paksupohjaisessa kattilassa tai paistokasarissa. Ruskista jauheliha murumaiseksi parissa, kolmessa erässä ja siirrä sivuun odottamaan
Minunkin blogista löytyy nyhtöpossun lisäksi nyhtökanaa ja nyhtölammasta. Nyhtölihat eli ylikypsät lihat ovat mureita, helppo tehdä ja niistä on moneksi
Ei tarvi kuin hieman lisätä mausteita, liha uuniin ja lopulta nyhtöpuuhiin. Tällä kertaa uuninssa valmistui jouluinen nyhtöpossu, joka sai makua omenasoseesta, sinapista, oluesta ja joulun mausteista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.