S. i. p. a. n. m. u. l. e. h. j. k. s. t. B. o. A. -. d. ä. ö. y. v. R. (. c. r. g. ,. ). P. N. K. 1. w. 2. f. /. 8. 0. 5. ½. L. M. V. H. I. z. b. T. W. '. 4. ¼. 3. C. d l. r k. t l. r l
Bon appetit. Kasvisruokaresepti kikherneistä, gluteeniton ja vegaani. ). Nyt on ehdottomasti se aika vuodesta, kun tekee mieli syödä lämmintä ja mausteista ruokaa
( 1 dl Bonnen mangososetta). ( 1 dl Bonnen mangososetta). Sitrushedelmien satokausi on alkanut. Appelsiinit, satsumat ja greipit ovat aivan ihanan mehukkaita, helppoja mukana kulkevia välipaloja eivätkä sisällä paljoa energiaa, mutta sitäkin enemän mm
Tähän kakkuun käytetään Bonnen trooppista hedelmäsosetta, joka sisältää banaania, mangoa ja guavaa. 200 g vaniljarahkaa 4 dl vispikermaa 3 dl Bonnen Trooppista sosetta ½ dl sokeria 2 tl vaniljasokeria 7-8 liivatelehteä (itse laitoin 7) ½ dl vettä. 1 dl Bonnen trooppista sosetta 1 dl vettä 2 liivatelehteä
Bon appetit. Mä rakastan thai-ruokaa. Yksi mun all-time-favourite thai-ruoka on ehdottomasti Phad-Thai. Perinteisesti tämä ruoka on tehty nuudeleiden kanssa, jolloin annos on aika tuhti ja hiilaripitoinen
Bon apetit. Heippa hei. Loma alkoi sunnuntaina ja ilmoja on pidellyt. eikun ei olekkaan. Mukavaa kun kesäkuussa sataa rakeita ja räntää taivaan täydeltä
1 dl mangososetta (bonne). 1 dl päärynäsosetta (bonne). 1 dl päärynäsosetta (bonne). Huomenta. Aamupala on ehdottomasti mun juttu ja sen pitää aina sisältää jollain tavalla mysliä tai vielä mielummin muromysliä eli granolaa
Jännitystäkin on ilmassa, etenkin pienemmällä, jolla on huomenna koulussa vielä Easter Bonnet Parade, jossa täytyisi tepastella hupsu pääsiäishattu päässä kaikkien vanhempien ihasteltavana ja laulaa luikauttaa muutamat pupu- ja tipulaulut ennen kuin pääsee koulunpihalle munajahtiin
Oma valurautapaistinpannuni on melko pieni, sinne mahtuu vain 4 broilerin luullista paistia, ja Bon Appetitin alkuperäinen resepti on mitoitettu kuudelle paistille
Siinäpä hyvä ruokavinkki täksi viikonlopuksi, bon appétit. Toissapäivänä kokkailtiin Paulinan kanssa niin superhyvää lounasta, että pakko jakaa reseptiä tännekin
Bon apetit. Kaupallinen yhteistyö. Urtekram. Tiedäks, tänään on mun synttärit. 36-vuotta. Kymmenen vuotta sitten olisin pitänyt lukua jo j ä r k y t t ä v ä n vanhana, elämä takana ja jotain tylsää ja pitkäveteistä vain edessä
Toukokuun Pirkka-lehdessä ollut mustaherukka-valkosuklaajuustokakun ohje nostatti veden kielelle siinä määrin, että kyseistä kakkua ei voinut olla leipomatta, joten teimme kakkua pieniin valmistujaisjuhliini toukokuun lopussa
Joo elikkäs taas on vierähtänyt pitkä tovi ennen kuin olen ehtinyt kirjoittaa reseptejä blogiini. Mutta nyt näin kesän kunniaksi lupaan, että kirjoittelen blogiani ahkerammin jatkossa
Bon Appétit- herkullista ja helppoa opiskelijaruokaa halvalla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.