J. u. h. a. n. s. t. o. l. i. e. y. ä. k. m. p. r. d. g. ,. v. T. j. ). L. C. O. R. (. 3. 2. 5. 1. M. K. A. P. ö. 4. -. 0. V. 6. E. 7. G. 8. 9. z. S. U. H. N. x. f. B. Q. I. ) l. d l. t l
Jos haluaa oikein rapean kuoren, kannattaa paistaa patonkeja tuo pidempi aika tai mikäli uunista löytyy kiertoilma-toiminto, sitä voi käyttää päällä viimeisten muutaman paistominuutin ajan
Tein patongit Semperin jauhoseoksesta Semperin sivuilta löytyvällä ohjeella. Taikinoita on usein vaikeampi käsitellä ja niissä ei ole samanlaista sitkoa, kuin "tavallisilla" jauhoilla leivottaessa
Tänään tein noita patonkeja. Anna taikinan kohota kulhossa muovikemun alla pari tuntia (laitoin kulhon miksoorn ja neljän tunnin pästä poikani kysyi, että mikä täällä on
Jauhotapatongit kevyesti päältä ja tee muutamat vinot viillot patonkeihin. Kun nyt pääsin leivän leipomisen makuun, niin päätin kokeilla leipoa ranskalaisia patonkeja
Laita patongit patonkipellin koloihin ja tee niihin. fi -sivuston "Paras gluteeniton leivonnainen" -leivontakisan myötä sain kokeiltavaksi Urtekramin uusia gluteenittomia luomujauhoseoksiajakaurajauhoa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.