Borssia, borssia, enemmän borssia!
Rouva Raadelmasta
Rouva Raadelmasta
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 8 annosta
  • 600 g naudan lapaa tai etuselkää
  • vettä
  • suolaa
  • tl
  • 1-2 kpl laakerinlehteä
  • 10 kpl maustepippuria
  • 2 kpl sipulia
  • 1 ps keittojuureksia
  •  
  • borssikeittoon
  • 6-8 kpl punajuurta
  • 4 kpl porkkanaa
  • 1 kpl palsternakka
  • ½ kpl juurisellerin mukulaa
  • n.40 g voita
  • 3 rkl vehnäjauhoja
  • siivilöity lihaliemi
  • ½ kpl kaalia
  • 1 ras hapankaalia (400 g)
  • persiljanipun varret
  • suolaa, mustapippuria myllystä
  •  
  • tomaattiliemeen
  • 2-3 kpl sipulia
  • 1 rkl voita
  • 125 g tomaattipyrettä
  • 1-2 tl sokeria
  • n. 1 tl suolaa
  • ½ tk mustapippuria
  • n. 1 l vettä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.