Borssikeitto keräkaalista ja naudanlihasta - Borsisupp värske kapsa ja veiselihaga
Lautasellesi - Sinu taldrikule
Lautasellesi - Sinu taldrikule
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 kg naudan keittolihaa
  • / 1 iso lohko keräkaalia
  • 3 isoa porkkanaa
  • 8 keskikokoista tuoretta punajuurta
  • 1 keltasipuli ohuina suikaleina
  • 1 rkl ruokaetikkaa
  • 5 keskikokoista perunaa
  • ½ lihaliemikuutiota
  • 3 rkl ruokaetikkaa
  • 40 min
  • Vôid jagada borsisupi valmistamise etappideks.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.