Bouillabaisse eli ranskalainen kala-äyriäiskeitto
Ruoka.fi
Ruoka.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Määrä
  • Aines
  •  
  • liemi
  • 1 kg
  • kuorimattomia katkarapuja
  • sipuli
  • fenkolia
  • porkkana
  • palsternakka
  • 3 –4
  • valkosipulinkynttä
  • 0,5 dl
  • tomaattipyreetä
  • tomaattia
  • timjamin oksaa
  • nippu tilliä
  • laakerinlehteä
  • tähtianis
  • 5 dl
  • valkoviiniä
  • kalalientä +1 l vettä
  •  
  • keittoon
  • peruna
  • porkkana
  • valkoista kalaa
  • kuorittuja katkarapuja
  • (30 g sardellifileitä)
  • sahramia
  •  
  • annoksiin
  • paahdettuja äyriäisiä ja/tai kalaa maun mukaan

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.