Bourride eli provencelainen kalakeitto
Ruoka.fi
Ruoka.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Määrä
  • Aines
  • n. 800 g
  • nyljetty made
  • 1/2 dl
  • oliiviöljyä
  • kiinteälajikkeista perunaa
  • keskikokoinen fenkoli
  • salottisipulia
  • purjo
  • solo-valkosipulinkynsi
  • 2 dl
  • valkoviiniä
  • 8 dl
  • vettä
  • 2/3 dl
  • hummerifondia
  • tuore punainen chili
  • laakerinlehti
  • 2 tl
  • raastettua sitruunankuorta
  • 1 rkl
  • sokeria
  • 1/2 dl
  • silputtua basilikaa
  • 1/2 dl
  • silputtua lehtipersiljaa
  • suolaa
  • valkopippuria myllystä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.