Viime laskiaisen hujakoilla tukholmalainen kondiittori Mattias Ljundberg (Tösse bageriet), keksi taivuttaa ruotsalaisen semlan eli laskiaispullan uuteen muotoon, jolloin syntyi Semmel-wrap eli suomalaisittain tietenkin laskiaispullawrap
J. o. u. l. a. t. n. j. ä. k. i. r. p. m. ,. h. e. y. ö. s. d. v. K. V. N. g. M. b. -. c. H. L. P. 1. 7. 5. T. 4. 2. 0. G. Ö. S. (. ). A. a l. t l. d l
"kaunis kuin karkki". "Kaunis kuin karkki", sanoi meillä pienin kakusta. Prinsessakakku. ). Alkavan talviloman kunniaksi tein perheelle tänään prinsessakakun jälkiruoaksi
Tästä viikonlopun ruokakirjoittelusta on tullut jo tapa ja vaikka ulkona oli lauantaina kaunis aurinkoinen päivä niin en löytänyt lintuja kuvattavaksi, joten kuvataan sitten viikonlopun ruoat
No nyt onnistuin tekemään kyllä niin rumia sämpylöitä, että huh huh. Melkein hävettää laittaa kuvaa tänne, mutta laitanpa kuitenkin koska maku sämpylöissä oli kohdillaan ja jokainen syötiin viimeistä murua myöten
S. e. r. k. u. n. t. y. ö. i. m. a. o. j. h. l. v. p. s. T. d. ,. ä. V. b. g. A. N. ). I. M. 2. 0. 1. -. (. H. K. P. *. c. '. E. 6. 3. f. w. q. z. B. ) l
Meillä on kylmäsavustettu lohta ahkeraan. Joka aamu alkaa koiralenkin ja elukkahommien jälkeen saaristolaislimpunsiivulla, jossa on kylmäsavulohta ja itse hapatettua kurkkua päällä
Mediassa on ollut nyt paljon puhetta ravintosuosituksista. Mä ite oon oppinut ravintosuositukset mun Shaw Academyn ravintoneuvojaksi valmistavalla kurssilla, missä käytiin läpi uusimpia, viime syksynä Australiassa julkaistuja ravintosuosituksia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.