Mun ruokafilosofia on edelleen vahvasti se, että mitä pidemmälle sen tekee itse niin se on parempaa. Tästä johtuen kotona tehdyt hampurilaiset ei ole enää mitään pikaruokaa
Paahda briossisämpylät. For English please see here. * * *. Yrttisistä Lindströmin pihveistä ja karamelisoidusta sipulimajoneesikastikkeesta syntyvät syksyn parhaat burgerit, joilla hurmaa vaikka isänpäiväpöydässä
Heissan helmikuu, vaikka aika hirmuisella. ilmalla meitä tervehditkin, niin tervetuloa. Valon määrä lisääntyy ja kevään aamukammasta häviää piikit tosi nopeasti tässä kuussa (jos vanhat merkit pitävät
Nyhtöpossu on jo nähty, joten tehdään välillä nyhtölammasta. Yhdistin pitkään uunissa muhineen ylikypsän lampaanlihan pehmeisiin briosseihin ja väliin reilusti suonenjokelaista Peltolan Blue-sinihomejuustoa
Briossisämpylät (12 kpl). Gourmet-burgereita on nyt kaikkialla, myös kotikeittiöissä. Meillä on purilaispuuhissa yleensä suosittu Helené Johanssonin Leipä
Kesävieraille tarjotaan aina parasta. Näiden kuohkeiden sämpylöiden salaisuus on pitkä kohotusaika. Hiivaa niihin tulee vähemmän, joten sen maku ei tule niin läpi ja ovat ehkäpä vatsaystävällisempiäkin
Briossisämpylöistä tulee tosi herkullisia hampurilaissämpylöitä ja toki briossit maistuvat sellaisenaankin lämpimänä hillon kera aamupalapöydässä tai iltapäiväteellä
Briossisämpylät. Kysynpähän vaan, että miksi kaiken pitää aina olla itse tehtyä. Miksi ei joskus voi ostaa vaan kaupan sämpylöitä ja tehdä niistä hampurilaisia
Nämä kananmunalla ja maidolla aateloidut kuohkeat briossisämpylät eivät ole ihan nopeimmat valmistaa, mutta lopputulos on kaiken vaivaamisen ja odottelun arvoista
Aiemmin olen jo todennut, että burgerisämpylänä briossi on erinomainen valinta. Toinen hyvä vaihtoehto on perunasämpylä, mutta siitä en valitettavasti vielä ole onnistunut erinomaista ohjetta löytämään
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.