Broileri lehti- ja parsakaalipiiras
Keittiönoita
Keittiönoita
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • normaali sämpylätaikina kelpaa hyvin pohjaksi, koska minulla oli vielä porkkalalaatikkoa joululta jäljellä lisäsin sen sämpylätaikinaan
  • 0,4 l vettä
  • 50 g hiivaa
  • 2 tl hienoa merisuolaa
  • 2½ dl porkkanalaatikkoa
  • 7-8 dl vehnä- tai hiivaleipäjauhoja
  • 2 dl kaurahiutaleita
  • 2 rkl öljyä
  • Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen, lisää porkkanalaatikko, suola ja öljy.
  • Alusta taikina lisäämällä nesteeseen jauhot vähin erin ja anna kohota liinan alla.
  • Voi olla että tarvitset jauhoja enmmän tai vähemmän, itse tykkään leipoa aika löysää taikinaa
  • Anna kohota peitettynä
  •  
  • tee sillä välin piirastäyte
  • 1 parsakaalin varsi
  • 6 lehteä lehtikaalia
  • ½ tl suolaa
  • 3 dl vettä
  • 1 rkl öljyä
  • 2 broilerinkoipea (kypsää)
  • 200 g scamorza juustoa
  • 2 tl timjamia
  • 2 tl salviaa
  • aurinkokuivattua tomaattia

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.