Broileri-parsakaali-fetapaistos
Pinjan Herkkula
Pinjan Herkkula
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 dl perunahiutaleita (laktoosittomia ja gluteenittomia, esim. Mielihyvä)
  • 2 dl luontaisesti gluteenitonta jauhoseosta
  • 1 tl ksantaania)
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 100 g margariinia
  • 1 dl kylmää vettä
  • 400 g hunajamarinoituja broilerinsuikaleita
  • 1 pussi (200 g) pakastettua parsakaalia tai tuoretta
  • 1 dl mustia kivettömiä oliiveja (Linda-oliiveja tai muita joihin ei ole lisätty väriä = parempia)
  • 100 g fetajuustoa kuutioituna
  • 2 munaa
  • 2 dl ruokakermaa (vähälaktoosista)
  • 0,5 tl mustapippurirouhetta
  • 225- asteisessa uunissa
  • 10 minuuttia ennen täytteiden lisäämistä
  • 225- asteisessa uunissa noin
  • 30 min

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.