Pasta on parasta ja oiva askartelun kohde sunnuntaille keittiönörtille. Pasta on erinomaista pikaruokaa ja mikä parasta kaupan kuivapasta on kelpotavaraa ja jos se ei kelpaa, niin kuin sen ei pitäisi keittiönörteille, niin sen voi tehdä itse
Kana ja vuohenjuusto ovatkin klassinen makuyhdistelmä. Vuohenjuusto antaa sopivasti potkua annokseen ja pesto sekä tomaatti tapenade yhdistävät ja tasapainoittavat muita makuja keskenään
Pehmoiset ja juustoiset uunivuoat ovat mitä parasta syysruokaa. Ja punajuuret mitä paras raaka-aine. Kun mukaan lisää reilusti pähkinöitä ja yrttejä, on kasassa ainekset loistoateriaan
kuten villasukat ja viltit, kynttilät, teemukit ja kermaiset vihanessosekeitot . MITEN ihmeessä syksyn ensimmäiset pakkaspäivät voivat tuntua niin kylmiltä
Iltapäivällä menemme tyttären kotiin ja aloitamme jouluillallisen valmistamisen. Alkupaloiksi teen kirjolohi- ja siianmätimoussea, jota tarjotaan saaristolaisleivällä, ja
Söimme ravintola Ilveksessä Sillä Sipulien Merituulin kanssa varsin oivallista risottoa pekonilla ja paahdetulla kurpitsalla ja Merituuli otti ja söi kurpitsan kuorineen
Pizzaa tekee mieli, muttei aina jaksa tehdä kaikkea pitkän kaavan mukaan. Täällä tai täällä on resepti nopealle leivinjauheella kohotettavalle pizzapohjalle
Levitä kastiketta pizzapohjan päälle. Jos tomaattikastiketta jää pizzatalkoissa yli, hyödynnä se lasagnen, makaronilaatikon tai jauhelihakastikkeen valmistuksessa
työpaikan vaihdos, opiskelua, kiivas remontointi ja vesirokko. Suosikki harrastukseni eli blogien lukeminenkin (ja se kommentointi) on jäänyt hävettävän vähälle, koska työmatka taittuu nykyään autolla eikä junalla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.