Löysin kaupasta suomalaista lehtikaalia. Olen odottanut milloin sitä saa, sillä haluan käyttää sitä sen suuren kuitupitoisuuden takia, 100 g päivässä täyttää kuitujen tarpeen
40 g voita paloina40 g vehnäjauhoja1/2 - 1 liemikuutio2 tl currya10 g sitruunamehuapari ripausta pippuriaripaus sokeria400- 500 g* keitinlientä/ vettä100 g kermaa tai maitoa1
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
n. 45- 50 kplBroileripyörykät120 g kuivaa leipää 40 g saksanpähkinöitä4 vartta persiljaa120 g sipulia paloina1 valkosipulin kynsi600 g kohmeista broileria 2x2 cm
P. a. r. i. v. k. o. h. u. p. e. n. m. t. M. ä. l. ö. y. f. s. ,. j. b. g. S. H. d. K. A. T. E. …. -. D. (. 1. 5. c. ). 2. 7. 0. 4. /. 3. L. 8. V. Y. 6. O. J. N. c m. d l. t l
P. e. r. j. a. n. t. i. -. l. m. u. s. y. h. ä. k. v. p. o. . ö. R. b. g. d. T. E. ,. ). S. M. B. 2. 5. 0. 8. (. 1. 6. 3. 4. ½. V. K. L. A. c. 7. *. J. ) l. d l. t l
Kuori juurekset ja sipulit. Pilko ne peukalonpään kokoisiksi paloiksi. Mausta poronpotkat suolalla ja pippurilla, jauhota ne kevyesti ja ruskista pannulla öljyssä
N. y. t. o. n. h. u. i. l. k. s. e. r. ä. m. a. j. v. T. p. b. ö. V. ,. H. U. M. d. L. 4. 0. g. 1. /. 2. Ä. Y. E. -. c. S. A. P. O. K. I. R. 3. J. d l. t l
Broilerinjauheliha on vähärasvaista (=terveellistä. ) sekä melko mietoa. Siksi se tarvitsee rinnalleen kunnon mausteet ja omat makuhermoni ovat viimeaikoina mieltyneet erityisesti aasialaisittain maustettuun ruokaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.