Kesä lähestyy, mikä tarkoittaa sitä, että grillauskausi lähestyy. Nyt jo sää on niin lämmin, että grillin voi kaivaa talvisäilöstä kokkailua varten, vaikka sapuskat täytyykin vielä nauttia sisätiloissa
For English please see here. * * *. Aasialaisittain marinoituihin kanavartaisiin ja pähkinäiseen satay-kastikkeeseen tulee himo - ei siitä mihinkään pääse
Jamie Oliver on saanut suomalaisen vastineen, sillä ihastuttava Masterchef 2013 -voittaja ja ruokabloggaaja Kira Åkerström-Kekkonen julkaisee pian oman Max 30 min -ruokakirjan
Meilläkin grillataan vaikkei grilliä olekaan. Tai on taloyhtiöllä yhteiskäytössä varsin päteveä hiilipallo, mutta ei aina jaksa lähtee tuohon pihalle hiiliä poltteleen
Maapähkinäkastike, broilerivartaat, ugali. Broilerivartaat. Suomessa hankalampi valmistaa afrikkalaistyyppistä ruokaa, kun raaka-aineet ovat niin eriä täällä pohjolassa
Jääkaapissa oli sunnuntaina vaikka mitä hyvää, mutta omat ideat tuntuivat ihan tyhmiltä. Päätinkin hyödyntää kekseliäitä kanssabloggaajia, ja tehdä blogiresepti-illallisen
Leikkaa fileet 2 osaan, noin 15 cm. n paloiksi. Leikkaa palat pituussuunnassa sentin paksuisiksi viipaleiksi (yhdestä saat 4 noin 4 cm leveää viipaletta)
Näiden keksien resepti vaikutti niin helpolta ja hauskalta, että niitä oli ihan pakko kokeilla. Rakastan maapähkinävoita ja tähän herkkuun sitä uppoaa koko purkillinen ihan tuosta vaan
Broilerivartaat ja satay-kastike. Satay-kastike on ollut to do -listallani jo ties kunka kauan ja tähtien asennon ollessa oikea, se pääsi vihdoin pöytäämme
Joka kesä työpaikkani järjestää kesäjuhlat, niin tänäkin vuonna, juhlapäivä oli perjantaina. Perinteisesti olemme omalla työporukalla pitäneet etkoja ennen virallista juhlaa ja tänä vuonna minä lupasin pitää etkot täällä omassa kotonani
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.